Trivia

Zgrada današnjeg Historijskog muzeja BiH, nekada Muzeja revolucije BiH, napravljena je 1963 godine.

Sasvim sigurno ste znali da je Sarajevska Hagada tokom agresije na BiH čuvana u trezoru Union banke d.d Sarajevo.O NAMA

Poslovni portal ziher.symbiosis.ba je informativni servis sa katalogom koji obuhvata preko 5.000 poslovnih i javnih objekata prikazanih na interaktivnoj mapi Sarajeva. Pored toga, mapa na jasan i vizuelno atraktivan način prikazuje i sve ulice Grada.

Nastao je kao rezultat potrebe za formiranjem kvalitetne baze podataka, namjenjene svim našim korisnicima, kao i poslovnim klijetima koji su zainteresovani da na jednostavan i efikasan način prezentuju svoje proizvode i usluge, ostvare saradnju i kooperaciju sa drugim privrednim subjektima.

Cilj projekta je uspostavljanje gradskog informativnog servisa koji će postati svakodnevnica za stanovnike Sarajeva i šire, na kojem će oni, kao i svi ostali korisnici servisa, pronaći željene informacije na jednom mjestu.

 

ZAŠTO ziher.symbiosis.ba?

Profil firme možete slobodno posmatrati kao pasoš Vaše firme za ulazak na Internet tržište.

U današnje vrijeme je veoma bitno da imate svoj profil putem koga ćete predstaviti tržištu ono što nudite. Ako taj profil nije dobro pozicioniran, on neće privući posjetioce i, samim tim, neće donositi profit. Predstavljanje Vaše firme na našem web portalu i posjedovanje Profila firme Vas na mnogo brži i jeftiniji način može dovesti direktno do kupaca čime dobijate mogućnost da uz minimalne troškove povećate profit.

Ovdje imate mogućnost detaljnog predstavljanja Vaše firme ogromnom broju potencijalnih klijenata na najbolji način.

U okviru Profila firme, možete je predstaviti na nekoliko načina:

 • osnovne informacije o firmi
 • opis proizvoda i usluga
 • video oglas i slike proizvoda
 • mapa sa tačnom lokacijom firme

Online prezentacija je jeftinija i efikasnije od oglašavanja u drugim medijima jer se Vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresovani za tip usluga ili proizvoda kakve i nudite. Mnogi Vaši kupci su u potrazi za firmom poput Vaše. Istaknuti oglasi na ziher.symbiosis.ba je jednostavan način kako bi bili sigurni da će Vas pronaći. Stvorite snažnu prisutnost na webu sa ziher.symbiosis.ba

 

PREDNOSTI VAŠEG PROFILA

 • Korisnici mogu brzo i lako da pronađu Vašu firmu kroz pretragu po nazivu, kategoriji ili ključnim riječima, lociraju Vaše objekte te upoznaju Vašu firmu, djelatnost i ponudu, saznaju Vašu tačnu adresu, kontakt telefon, email adresu.
 • Poboljšava Vašu vidljivost na Internetu 24 sata dnevno, 365/366 dana godišnje.
 • Omogućava poslovnim subjektima da lakše dođu do poslovnih partnera, a krajnjim korisnicima da lakše pronađu povoljne i kvalitetne proizvode i usluge.
 • Vaš objekat na mapi našim korisnicima može da posluži kao orijentir i u realnom prostoru.
 • Oglašavanje na poslovnom portalu osigurava Vam povećanje posjećenosti vaše web stranice/portala, što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetioca, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.
 • Online prezentacija ostavlja dojam profesionalnosti Vaše firme.
 • Prvenstvo u pretrazi i prikazu na mapi i poslovnom katalogu.
 • Dodjeljivanje oznake sponzorisanog subjekta.
 • Postavljanje originalnog pina na mapi.
 • Napredna SEO optimizacija (za Google i druge popularne web pretraživače), te mnoge druge pogodnosti.
 • Na ovaj način naši klijenti, pored sticanja značajne konkurentske prednosti, imaju cjelovitu prezentaciju firme na interaktivnoj mapi Sarajeva i komunikaciju sa hiljadama posjetitelja - postojećih i novih kupaca.

 

ziher.symbiosis.ba –SVE NA JEDNOJ MAPI, SASVIM SIGURNO.

Web portal ziher.symbiosis.ba je gradski informativni servis koji obuhvata preko 4500 poslovnih subjekata, kulturno-historijskih objekata i sve druge javne institucije u Sarajevu, prikazane na interaktivnoj mapi Grada.

2012-08-23

2013-12-16

Pretraga se vrši po nazivu i adresi poslovnog subjekta.

Rezultat Vaše pretrage neće zavisiti od toga da li ste koristili velika ili mala slova.

Ukoliko pretražujete po više ključnih pojmova koristite zarez (,) za njihovo razdvajanje.


Primjeri pretrage:

Union banka
Union banka, Ferhadija