Trivia

Zgrada današnjeg Historijskog muzeja BiH, nekada Muzeja revolucije BiH, napravljena je 1963 godine.

Sasvim sigurno ste znali da je Sarajevska Hagada tokom agresije na BiH čuvana u trezoru Union banke d.d Sarajevo.Detaljan prikaz subjekta

Tehnodepo d.o.o.

Džemala Bijedića 124, Sarajevo
Tel: 033 452 407   |  Fax: 033 452 250
E-mail: info@tehnodepo.ba
Web: www.tehnodepo.ba
Radno vrijeme je od 08:30 do 18:00 sati svaki radni dan, subotom radimo od 09:00 do 14:00 sati. Nedeljom i praznicima ne radimo. Tehnodepo nepobjedive cijene.
Tehnika / Bijela tehnika

Opis

Tehnodepo d.o.o. je domaća kompanija koja se bavi maloprodajom električnih aparata za domaćinstvo. U bogatom asortimanu nudimo veliki broj modela bijele tehnike, televizora, malih kućanskih aparata, informatičke opreme i ostale robe. Sam slogan Tehnodepo kompanije koji glasi nepobjedive cijene govori o konceptu nase firme koja je bazirana da kupcima ponudi kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama u drzavi. U našoj ponudi možete pronaći Samsung, Panasonic, Dell, HP, Gorenje, Indesit, Bosch i druge brendove renomiranih svjetskih proizvođača. Nudimo i brze kredite za penzionere gdje smo prvi i jedini ponudili poklon bon u vrijednosti od 40 do 100 KM koji se može iskoristiti za kupovinu proizvoda u našoj trgovini ili maloprodajnim objektima trgovačkog lanca kompanije Klas odmah nakon potpisivanja ugovora o kupovini na rate. Kupci su prepoznali našu jedinstvenu ponudu, a mi, kao društveno odgovorna kompanija, želimo dugoročno njegovati odnos međusobnog povjerenja.

Galerija

Video

Katalog proizvoda / usluga

Za pregled letka pritisnite OVDJE

 

Akcije / Promocije / Novosti

Za pogodnosti koje nudimo pritisnite OVDJE

Kontaktirajte nas

Pretraga se vrši po nazivu i adresi poslovnog subjekta.

Rezultat Vaše pretrage neće zavisiti od toga da li ste koristili velika ili mala slova.

Ukoliko pretražujete po više ključnih pojmova koristite zarez (,) za njihovo razdvajanje.


Primjeri pretrage:

Union banka
Union banka, Ferhadija