Trivia

Zgrada današnjeg Historijskog muzeja BiH, nekada Muzeja revolucije BiH, napravljena je 1963 godine.

Sasvim sigurno ste znali da je Sarajevska Hagada tokom agresije na BiH čuvana u trezoru Union banke d.d Sarajevo.Detaljan prikaz subjekta

Hotel Ruža

SKENDERIJA 4, Sarajevo
Tel: 033 555 155  |  Fax: 
E-mail: booking@notahoteli.com
Web: www.notahoteli.com
Smješten u samom centru grada, u neposrednoj blizini obale rijeke Miljacke. Na adresi Skenderija 4 a pored Sportsko-kongresnog centra Skenderija, različitih ambasada, kao i glavnih kulturnih mjesta kao što su Kino Meeting Point ili Akademija likovnih umjetnosti.
Hoteli / Hoteli

Opis

Grupacija Nota Hoteli je preuzela ovaj hotel početkom 2018 godine. Cjelokupan hotel je renoviran i prilagođen načelima poslovanja Grimms hotela iz Berlina koji su u posjedu istog vlasnika kao i naša grupacija. Početkom mjeseca aprila pri klasifikaciji kvaliteta hotela označen je kao hotel sa 4 zvijezdice. Cjelokupan koncept posvećujemo dekoru ruže, što stvara divnu atmosferu opuštanja za ugodan boravak. Kao dodatni dodir, svi naši gosti su dočekani tradicionalnim bosanskim limunadama sa svježim ružičastim laticama. U svakoj sobi kao i u cijelom hotelu vrijedi zabrana pušenja, na šta smo ponosni. Svaka soba je opremljena najkvalitetnijim namještajem kao i klimom, tv flat screen sa kablovskim programima, mini barom i radnim stolom. Sobe su najvišeg kvaliteta uređenja i pogodne za poslovne korisnike kao i parove zbog svog komfora i sadržaja ali i detalja kao što su zvučna izolacija i dobra prirodna osvjetljenost. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem, sušilo za kosu, besplatnu kozmetiku i papuče. U okviru našeg hotela nalazi se kafić, besplatni optički WiFi i recepcija koja je otvorena 24 sata. Aerodrom Sarajevo je udaljen oko 7 km od hotela.

Galerija

Trenutno nema sadržaja.

Video

Katalog proizvoda / usluga

Trenutno nema sadržaja.

Akcije / Promocije / Novosti

Trenutno nema sadržaja.

Kontaktirajte nas

Pretraga se vrši po nazivu i adresi poslovnog subjekta.

Rezultat Vaše pretrage neće zavisiti od toga da li ste koristili velika ili mala slova.

Ukoliko pretražujete po više ključnih pojmova koristite zarez (,) za njihovo razdvajanje.


Primjeri pretrage:

Union banka
Union banka, Ferhadija